Binck Stockholm

Binck är strategisk kommunikationsbyrå i Stockholm. De jobbar med content marketing och sociala medier. Innehåll som hjälper dig att lyckas på nätet genom att hitta nya kunder. Kommunikation som hjälper dig att nå sina affärsmål, stärka varumärket. Vi erbjuder vi både strategi och hjälp med redaktionell kommunikation som ger större förtroende av hemsidan.

unsplash (111)

Rätt kommunikation på rätt nivå, till rätt målgrupp! Vi jobbar med ett internationellt nätverk, det ger oss möjlighet att genomföra framgångsrika kampanjer. Vi arbetar med allt från små och stora företag, och förstår väl de olika förutsättningar alla olika företag har. Binck är experter på digitala medier!

Innehåll för din hemsida!

Webbredaktör
Hjälp med att hantera en e-handel? Binck Fixar det åt dig! De tar hand om Facebook, Twitter och Youtube. Så du behöver inte tänka på det! Med deras redaktörsstöd har du en webbredaktör som alltid kan hjälpa dig med webben! Du få tillgång till expertkompetens. Hur jobbar en webbredaktör.

unsplash (106)

Rådgivning
Strategi för digital kommunikation för dina affärsmål. Hur ska ditt företag kommunicera på webben. Vi kollar på nuläge, och utgår därifrån innan vi tar fram en strategi som är anpassad för just ditt företag! Vi tittar på konkurrenterna och hjälper dig nå dina affärsmål som vi sätter upp tillsammans! Bra strategi och rådgivning för Internet.

Innehållsmarknadsföring
Binck kan marknadsföring på Internet! Vi hjälper dig med att kommunicera, efter dina behov. Din synlighet på nätet hjälper vi dig med att göra en satsning på sociala medier. Allt vi gör ska ge trafik till hemsidan. Det skapar fler och mer affärer, och gör att ni kommer i kontakt med fler kunder. Helt enkelt hjälper vi dig att öka din försäljning och stärka hur ditt varumärke framställs på Internet! Vad är innehållsmarknadsföring?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s