Under 2014 kommer jag ha begränsad möjlighet att genomföra bröllopsfotograferingar.

Bröllopsfotografering

En underbart vacker sommardag var det i helgen som var. Som bröllopsfotograf i Stockholm fick vi söka oss till lite skugga för att inte Mattias skulle smälta bort. Under 2014 kommer jag ha kvällsljuset begränsad möjlighet att genomföra bröllopsfotograferingar.  Nu tar jag lite semester mitt i bröllopstider och kommer tillbaka med mer bilder från vigsel i augusti.

foto teknik bröllop

Vacka bilder och lite lek med ballong. Bokningar görs efter överenskommelse. Allt gott och ha en fantastisk sommar! Det var länge sen vi fick njuta av så fint väder! Jag vill ofta hitta nya ställen och vinklar kvällsljuset.  Jag hade spanat in ängen under mina morgonrundor jag joggar. Ibland känner jag mig för hemma. Vilken fantastisk dag! Jag var med under hela middagen, alla vackra tal med både skratt och tårar och sen åkte jag när natten var ung och festen i full gång! Och jag fått de nygifta paret att dansa med varandra och brudens klänning av en kortare variant av brudklänningen.

Vad är innehållet i bröllopspaketen?

Paketen har lite varierande innehåll beroende på värde och under hur lång tid du väljer att anlita mig. I samtliga bröllopspaket ingår ett bildgalleri där ni kan se och välja ut era bilder.

Högupplösta bilder till större förstoringar

De högupplösta bilderna i storlek 600 px köps brudparet och ingår därmed inte i de olika paketen. Jag är mån om slutresultatet och alla mina högupplösta bilder är redigerade. Justering av färger,brudparet   ljus och kontraster görs på alla bilder. På vissa bilder gör jag även finare bearbetning. Det kan till exempel röra sig om att utslag tas bort från huden brudparen  eller att något störande objekt i bilden redigeras bort.

Inför bröllopsfotograferingen

Vi träffas personligen, åker och väljer ut platser för porträttfotograferingen eller gör klart allt via telefon och mail. Det sättet som passar er bäst är det vi väljer. Då hinner ni vänja er vid kameran och så hinner vi även få variation på bilderna i och med att fotograferingen kan ske på några olika platser. För porträttbilderna är det bra att ha god tid på sig för fotograferingen. Ofta är de ganska nervösa så för att garantera fina bilder är det bra om ni reserverar minst 1h, gärna 2h för porträttbilderna, din bröllopsfotograf.

Finast ljus är det på eftermiddagen/kvällen.  Solljus mitt på dagen under sommaren är hårt och osmickrande. Det går jättebra att dela upp porträttdelen av dagen så att vi t ex kan ta några bilder innan vigseln och några efteråt i det fina kvällsljuset. Lägg gärna upp kvällsljuset dagen så att vi kan ta en del porträtt då!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s