Prestashop webshop kostnad?

PrestaShop till din webbshop?

Driver du din webbshop med hjälp av det kraftfulla webbshop-systemet PrestaShop? Hur ofta uppdatera du programvaran till nya versioner?

Webbshop-programvarorna släpps regelbundet i nya versioner. Uppdateringarna innehåller korrigeringar av fel (buggar), men även säkerhetsfixar vilket är ännu viktigare. För att hålla din programvaruinstallation uppdaterad och säker är det var största vikt att den underhålls och uppdateras regelbundet. Annars kan du råka ut för att din webbsite blir hackad eller utnyttjad på annat sätt.
Vill du slippa besväret kring uppdateringar?

Du vill slippa besväret med att kontrollera, säkerhetskopiera och uppdatera din CMS-programvara?
Lösningen

erbjuder en webbshop-uppdateringsservice till en fast avgift per år, oavsett hur många nya versioner tillverkaren släpper under perioden. Din webbshop-programvara kommer hela tiden att vara uppdaterad.

webbshop-uppdateringsservice innefattar:

går vi vidare och uppdaterar din skarpa webbsite.
Före uppdateringen av din webbshop kommer göra en backup av hela webbsiten, inklusive en dump av den MySQL-databas som webbshopen använder. Detta för att vid behov snabbt kunna återgå till tidigare version.
HelTech verifierar funktionaliteten i samarbete med dig. Mindre fel åtgärdas om möjligt direkt. Om ett större fel uppstår återställs webbshopen till den senast fungerande versionen för att problemen ska kunna lösas innan vi går vidare med uppdateringen.  följer kontinuerligt utvecklingen av webbshop-programvaran och kontrollerar nya versioner.
laddar alltid ner en ny version och testar i vårt eget labb innan vi installerar den på kundwebbsiterna.
Om du önskar kan du först få en varning innan Heltech påbörjar uppdateringen av din webbshop. Du får ett epost-meddelande om detta och kommer inte påbörja uppdateringen förren du gett klartecken.
Vi uppdaterar din sandbox-installation utöver din skarpa webbshop utan extra kostnad. Om du har en kopia av din webbshop för test/utveckling på annan plats, en så kallad sandbox, så uppdaterar vi din sandbox åt dig. Efter att du har verifierat att den fungerar som den skall och gett.

Andra installerade moduler och mallar kan kontrolleras och uppdateras mot en timbaserad kostnad (d v s det är inte inkluderat i ovanstående uppdateringsservice). Detta görs endast efter särskild överenskommelse.
Pris Priset gäller oavsett hur många uppgraderingar av programvaran som släpps inom din nuvarande versionsgren (t ex 1.4.x). Du kommer alltid att vara garanterad att din webbshop-programvara är uppdaterad till senaste version under serviceperioden.

Redaktör för webbshop-uppdateringsservice kostar 7000kr (exkl moms). Jämfört med priset nedan för en engångsuppdatering gör du en bra affär på detta om det kommer fler uppdateringar än 3 på ett år, vilket det normalt gör.

För att beställa eller om du har frågor kontakta oss!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s